Ontdek onze begeleiding bij de zoektocht naar je nieuwe (t)huis

De match-maker

Bij AREA Partners wordt er niet gewerkt met zomaar elke woning. Voorafgaand er een dossier wordt opgestart, zal de regio-verantwoordelijke kijken welke woningen in zijn regio het beste in aanmerking komen voor onze presentatie én voor de vraag die we op dat moment hebben van zoekende kandidaten. Zij zijn vaak al enige tijd op zoek en zien door het bos de bomen niet meer. 

Wij starten pas met het aanbieden van een woning, appartement of bouwgrond, als we merken dat er op dat moment voldoende vraag naar is.


Selectieproces

Bij het plaatsbezoek in de woning of appartement zal de makelaar belangrijke facetten bekijken en aftoetsen om te kijken of jouw woning op dat moment in aanmerking kan komen voor onze unieke presentatie.


Het onderzoeksteam

Dit plaatsbezoek wordt dan op kantoor afgetoetst met het team, dewelke precies nagaan wat de criteria zijn van de kandidaat-kopers. Het resultaat hiervan wordt dan besproken met de eigenaar van de woning of het appartement.


Contacteer de vastgoedbegeleider

Indien jouw woning of appartement in aanmerking komt, bespreken we hoe de presentatie wordt opgemaakt en hoe deze wordt uitgestuurd naar de kandidaten. 

Benieuwd of jouw eigendom in aanmerking komt? 
Laat je gegevens na aan de regioverantwoordelijke.


Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.