Ontdek onze begeleiding bij de zoektocht naar je nieuwe (t)huis

De match-maker

Wij trachten een zo goed mogelijke overeenstemming te vinden tussen de verwachtingen van onze klanten en de panden die wij aanbieden. Als verkoper wil je zoveel mogelijk geïnteresseerde kandidaten. Als koper wil je de juiste woningen aangeboden krijgen. Een goede match tussen vraag en aanbod is van cruciaal belang. Voorafgaand er een dossier wordt opgestart, zal de regio-expert kijken of jouw woning in aanmerking komt en of er voldoende vraag is bij de zoekende kandidaten. De klanten zijn vaak al enige tijd op zoek en zien door het bos de bomen niet meer. 

Wij starten pas met het aanbieden van een woning, appartement of bouwgrond, als we merken dat er op dat moment voldoende vraag naar is.


Selectieproces

Tijdens een bezoek ter plaatse in jouw woning of appartement zal de regio-expert belangrijke facetten bekijken en aftoetsen om te kijken of jouw woning op dat moment in aanmerking komt. Dit plaatsbezoek wordt dan op kantoor afgetoetst met ons volledige team, waarbij wij precies nagaan wat de criteria zijn van de kandidaat-kopers. Het resultaat hiervan wordt besproken met de eigenaar van de woning. Daarna wordt beslist of het het juiste moment is om de verkoop te lanceren en hoe wij de woning zullen presenteren.


Doe de check!

Benieuwd of jouw woning in aanmerking komt? Plan nu een gratis en vrijblijvend plaatsbezoek in. Dit kan via het formulier hieronder!


Op zoek naar een woning?

Schrijf je dan hieronder in voor onze match-making!


Informatie nodig?
We helpen u graag verder!

Gelieve een geldige voornaam in te geven.
Gelieve een geldige naam in te geven.
Gelieve een geldige telefoon- en/of GSM-nummer in te geven.
Gelieve een geldig e-mailadres in te geven.
Gelieve een bericht in te geven.