De AREA werkwijze voor uw verkoop:

 

STAP 1 : Waardebepaling, gratis en vrijblijvend

AREA partners kent de markt, zo werken wij op een realistische en gedetailleerde manier. U krijgt van ons een juiste prijs en wij doen er alles aan om deze te halen of overtreffen. U ontvangt steeds een uitgebreid schattingsverslag, bestaande uit verschillende schattingsmethoden.

STAP 2 : Samenwerking voor verkoop

AREA partners zorgt voor alle nodige documenten en maakt een volledig verkoopdossier op, in samenspraak met uw notaris. U hoeft zich geen zorgen te maken. Al onze medewerkers zijn professionals met de nodige ervaring, een goede kennis van uw buurt en een luisterend oor voor uw opmerkingen.

STAP 3 : Professionele weergave van uw pand

AREA partners werkt samen met een professionele vastgoedfotograaf, wat een enorme troef is bij de verkoop van uw eigendom. Wij maken hierbij alsook gebruik van 3D-rendering en virtuele grondplannen. Uw pand verschijnt vervolgens op alle vastgoedportalen.

STAP 4 : Begeleiding kandidaat-kopers

AREA partners draagt zorg voor zijn klanten. Kandidaat-koper(s) zijn op zoek naar een nieuwe woning, vaak is dit een belangrijke fase in hun leven. Hierdoor zijn de mensen meestal erg veeleisend. Door een professionele rondleiding, waarbij eerlijke en open communicatie wordt gegarandeerd, zorgen wij ervoor dat de kopers perfect weten wat ze kopen. Als verkoper mag u gerust zijn: wij zorgen voor een geschikte koper voor uw pand.

STAP 5 : Verkoopsovereenkomst

AREA partners zorgt, in nauwe communicatie met uw notaris, voor de opmaak van een sluitende en volledige verkoopsovereenkomst.

 Kortom, wij begeleiden de verkoop van uw woning van A tot Z, van schatting tot de akte. Nadien kan u als verkoper of koper nog steeds bij ons terecht voor verdere vragen.

  

Interesse? Kom dan gerust eens langs bij ons op kantoor, bel of mail en wij zijn er voor u!